Fűtésrendszerek Vegyszeres tisztítása

Fűtésrendszerek gyakori meghibásodásáért, vagy csökkent hatékonyságáért sok esetben a szelepek, hőcserélők és egyéb érzékeny alkatrészek elszennyeződése okolható.
Az idővel lerakódó szennyeződések, iszap formájában leszűkítik a csövek, szelepjáratok, hőcserélők hasznos keresztmetszetét, rontva ezzel a nyomásviszonyokat, illetve csökkentve a hővezetést, rontják a fűtőközeg hőenergia továbbításának hatékonyságát.

Erre ad megoldást az általunk is alkalmazott angol Fernox technológia, amely a speciális vegyszereknek (Fernox, Sentiel) és a nagynyomású mosási technológiának köszönhetően, teljesen eltávolítja az alkatrészek és a csőrendszer belső felületéről a szennyeződéseket.

A szennyeződések anyaguk és méretük szerinti leválasztásáról speciális szűrők gondoskodnak pl. a nagy hatékonyságú mágneses szűrő. A fűtési csőhálózatokban és szerelvényekben lerakódó szennyeződések fizikai tulajdonságaihoz optimalizált szűrőrendszer, valamint a vegyszeres tisztító folyadék nagynyomású és kétirányú áramoltatása az iszapot szinte maradéktalanul eltávolítja a rendszerből, ezzel biztosítva, hogy a fűtés újra a tervezett paraméterekkel működhessen.

Mágneses szűrő munkavégzés előtt
és utána...

Ha úgy tapasztalja hogy fűtése már nem a régi, hívjon bizalommal! Most ingyenes gázkészülék alapkarbantartás jár minden kedves megrendelőnek!